top of page

Æteriske olier

Æteriske olier er en stor del i mine behandlinger efterhånden.

Da jeg længe har arbejdet efter at alt måles i frekvens eller energi, også i kroppen, giver det rigtig god mening for mig at bruge olierne dagligt. Jeg bruger dem ikke kun i klinikken men hver dag i mit eget hjem og til hele familien faktisk.

Olierne har nemlig en meget høj frekvens og derved kan vi låne oliernes egenskaber og skabe balance ved at hæve vores egen frekvens, som ofte, når vi er i ubalance, er lav. Menneskets celler ligner nemlig rigtig meget planternes, så kort fortalt vil vi med oliernes hjælp få cellerne tilbage i homøostase, der er et moderne ord for indre balance.

enrollment-kit-home-essentials.jpg

Aromaterapien er en meget gammel tradition, som har været lettere glemt efter at man begyndte at lave medicin. Nu er det som om vi er ved at komme tilbage til naturens forunderlige univers, som har så meget at byde på. Men det er ikke lige meget hvilke essentielle olier, altså producent der er tale om. Derfor har jeg valgt at det skulle være firmaet doTerra.

Alle doTerras produkter er helt rene og plantebaserede og indeholder ingen parfumer eller kemi og de er heller ikke fortyndede. Derfor kan olierne bruges terapeutisk, og anvendes på flere måder.

I klinikken har jeg for det meste en diffuser (beholder med en slags damp) kørende, hvor jeg tilpasser olierne til dig der kommer til behandling. Jeg bruger også ofte at smøre det på hvis det giver god mening i forhold til den udfordring du kommer med.

Derudover laver jeg Aromatouch massage hvor jeg bruger 8 specifikke olier i en fantastisk kombination som giver ro på alle planer.

Det siges at der findes en olie til alt, til enhver følelse og enhver fysisk udfordring vi måtte have, og erfaringerne er mange efterhånden. Det siges også at det er en form for ordløs terapi, hvilket kan være godt for dig der ikke lige har lyst til at dykke ned i hvorfor du har det som du har det, og kan være meget forløsende for dig

 

Har du også lyst til at vide mere om olierne og måske selv blive kunde, eller helt uforpligtende fordelskunde med rabat eller måske selv dele budskabet om disse olier, så er der store muligheder for at skabe din egen supplerende indkomst. Kontakt mig gerne for en snak om olierne og hvordan jeg kan hjælpe dig i gang.

Kærligst Vivi

bottom of page