top of page

Behandlinger i klinikken:

- Zoneterapi

- Muskulær zoneterapi

- Ansigtszoneterapi

- Luksus Kombinationsbehandling

- Japansk Cosmo Lifting

- Hypnoterapi

- Flowhealings massage

Når du kommer som ny klient hos mig, foregår det typisk med at vi får en snak om det eller de symptomer/problemer der fylder allermest.

Dernæst laver jeg den behandling jeg synes vil hjælpe dig bedst. For at opnå det bedste resultat, skal du regne med et forløb over nogle gange for at få mest ud af behandlingen.

Filosofien bag zoneterapien:

Hvis kroppen er i ubalance, kan der opstå smerter, træthed, og sygdom, som kan give ømhed i områder på og under fødderne, som er forbundet med kroppens organer.

Disse områder kaldes for reflekszoner. 

Ved en analyse af ubalancens karakter og derefter ved at behandle på reflekszonerne, kan man påvirke kroppens organer til en bedre funktion og genoprette balance.

Zoneterapi bygger på en helhedsopfattelse af menneskets krop.

Og den måde jeg behandler på er næsten uden smerter, det er nemlig svært for kroppen at modtage optimalt, hvis man hele tiden spænder op, og det er ikke nødvendigt at det skal gøre voldsomt ondt.

Hypnoterapi

Føler du dig begrænset i din hverdag af f.eks. angst, fobier, lavt selvværd, overvægt, for meget alkohol, kan det være at Hypnoterapi er noget for dig.

Måske har medicin afhjulpet nogle af dine symptomer, men årsagen er der jo stadig. Hypnoterapi går dybere end alm. terapi og måske er man ikke selv klar over hvorfor man har disse mønstre. Ofte er det noget der er sket på et tidspunkt i ens liv, hvor vi har været ude for noget der har påvirket os, på en meget uhensigtsmæssig måde.

Læs mere under Hypnoterapi hvordan en behandling foregår.

 

bottom of page